fredag 7 oktober 2011

Tervetuloa Seksikauppaan

Tervetuloa www.seksikauppa.eu Euroopan laajin erotiikkaliike ja sexshop tuote valikoima;Yli 20.240 eri tuotetta mm.seksileluja,seksi dvd ja dildo.

Mitä eroa on dildolla ja hieromasauvalla?
Ei mitään, kyseessä on sama tuote.
Eikö tämä on yhteiskunnan seksuaalistamista?
Seksuaalisuudella on keskeinen rooli monien ihmisten elämässä. Tiedämme, että lähes joka toisella miehellä ja naisella on ainakin yksi seksilelu. RFSU:n teettämän tutkimuksen mukaan 91 % vastanneista Suomessa koki saavansa lisää tyydytystä seksilelujen avulla.

Vielä 1970-luvulla kondomien ostaminen ei ollut helppoa. Tänään on itsestään selvää, että niitä löytyy niin huoltoasemilta, kioskeista kuin lähikaupastakin. Ja vihdoinkin on tullut aika tuoda myös seksilelut päivänvaloon – myös tavallisen kuluttajan saataville!
Miksi leluja myydään ruokakaupoissa?
Päivittäistavaraliikkeet palvelevat jo nyt ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. Siksi onkin luonnollista sisällyttää valikoimaan myös seksuaalista hyvinvointia edistäviä tuotteita. Puolueeton tutkimus osoittaa, että päivittäistavarakauppoja pidettiin yhtenä sopivana seksilelujen ostopaikkana (RFSU & YouGov: 4000 henkeä, 20–45-vuotiaat Pohjoismaissa, maaliskuu 2008).
Miksi RFSU myy seksileluja?
RFSU:n perusti 1933 Elise Ottesen-Jensen sekä aatteelliseksi, valistusta painottavaksi organisaatioksi että kaupalliseksi, seksiin liittyvien tuotteiden markkinointi- ja myyntiyhtiöksi. RFSU:lla on myös oma seksuaalilääketieteeseen ja psykoterapiaan erikoistunut klinikka Tukholmassa. RFSU Klinikalla on vuosittain noin 9 000 potilasta, ja se toimii koko RFSU:n tietopankkina.

RFSU haluaa tarjota kaikenkattavan ja laadukkaan tuotevalikoiman eri tilanteisiin ja tarpeisiin, jotta miehet ja naiset saisivat lisää iloa yhteiselämään ja voisivat parantaa elämän laatua mukavammalla ja turvallisemmalla seksillä. Olemme valinneet myyntiin markkinoiden parhaita tuotteita ja kehittäneet myös omia. Seksilelumarkkinoilla on tuotteita laidasta laitaan; monet menevät rikki jo tärinästä, onneksi tällaisia tuotteita ei haluta edes mainostaa. RFSU näkeekin mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa siihen, että niin tuotetietoisuus kuin laatustandarditkin paranevat.
Mitä erityistä tuotteissa on?
RFSU:n seksilelut ovat korkealaatuisia ja varustettu CE-merkillä, mikä on tässä tuoteryhmässä poikkeuksellista. Tuotteet on valmistettu iholle turvallisista materiaaleista, ja ne eivät sisällä myrkyllisiä ainesosia kuten ftalaatteja. RFSU haluaa osaltaan vaikuttaa siihen, että niin tuotetietoisuus kuin laatustandarditkin paranevat.
Voiko raskaana oleva nainen käyttää vibraattoria?
Ilman muuta. Vibraattori stimuloi pehmeitä osia eikä enempää yhdyntä kuin orgasmikaan ole vaarallista.
Eikö edes kovasta vibraattorista ole vaaraa?
Kiihotus tapahtuu kaukana kohdusta, eikä vaikuta siihen enempää kuin tavallinen yhdyntä. Kaikki sisäiset elimet ovat siirrettäviä, joten vibraattorin käyttö ei vaikuta sikiöön. Naisesta voi kuitenkin tuntua epämiellyttävältä, jos kova vibraattori työnnetään syvälle emättimeen ja varsinkin eri kulmassa kuin normaali penis. Silloin lelun käyttö on lopetettava. Raskauden loppuvaiheessa on syytä olla varovainen ja välttää kovia työntöjä. Sama koskee myös vibraattoreita ja muita seksileluja. Jos yhdynnän tai seksilelun käytön jälkeen syntyy verenvuotoa, on aina käännyttävä kätilön tai lääkärin puoleen.
Onko vaarallista käyttää vibraattoria, jos ei ole ollut yhdynnässä moneen vuoteen? Ne näyttävät aika kookkailta ja limakalvoni taitavat olla aika kuivat.
On tärkeää käyttää liukuvoidetta seksilelujen kanssa, aloita kokeilemalla varovasti. Ja mitä kokoon tulee, muista että vibraattorista pitää myös saada tukeva ote. Hieman kookkaammasta sauvasta on helpompi pitää kiinni, etenkin jos käsivoimat ovat heikentyneet. Päivittäiskaupoissa myytävissä hieromasauvoissa/vibraattoreissa on värinätoiminto, joten niitä ei tarvitse viedä emättimeen asti – klitoriksen ja häpyhuulien kiihottaminen riittää. Halutessasi voit toki työntää pienen osan emättimeen. Jopa naiset, joille on tehty leikkauksia intiimialueelle, voivat käyttää vibraattoria. Mikäli olet epävarma, voit neuvotella gynekologisi kanssa.
Minulla on leikattu syöpä alapäässä. Voinko käyttää vibraattoria?
Voit hyvin käyttää vibraattoria tai muita seksileluja heti kun mahdolliset haavat ovat täysin parantuneet. Leikkauksen tai syöpähoidon jälkeen emätin voi olla aikaisempaa lyhyempi ja ahtaampi. Myös limakalvot saattavat olla kuivempia ja arempia kuin ennen hoitoa. Siksi onkin tärkeää käyttää liukuvoidetta. Gynekologit suosittelevat usein, että naisen tuli hoidon jälkeen laajentaa emätintä ohuiden, tähän tarkoitukseen suunniteltujen sauvojen avulla. Tämän vaiheen jälkeen voi ryhtyä kokeilemaan vibraattoria. Jos olet epävarma, keskustele gynekologisi kanssa.
Miksi seksileluja ylipäätään pitäisi käyttää?
Seksuaalisuudella on keskeinen osa monien ihmisten elämässä ja se voi vaikuttaa merkittävästi hyvinvointiimme. Nykyisin seksileluissa ei ole mitään hävettävää, ja niitä pidetään jo luonnollisena osana seksuaalista nautintoa. Meillä Suomessakin lähes puolet 20–45-vuotiaista miehistä ja naisista omistaa seksilelun (RFSU:n tutkimus maaliskuu 2008). Sama tutkimus kertoo, että 91 prosentin mielestä hyvinvointi kasvaa seksileluja käyttämällä.
Ketkä oikeastaan käyttävät seksileluja?
Useimmat hämmästyvät miten yleisiä seksilelut ovat. Useat tutkimukset osoittavat, että Suomessakin lähes joka toisella miehellä ja naisella on yksi tai useampi seksilelu. Eikä seksilelu ole vain sinkkujen tuote, vaan suurin osa käyttää niitä parisuhteessa. Toisen merkittävän ryhmän muodostavat vanhemmat naiset, joiden puoliso on ehkä kuollut tai jostakin syystä kykenemätön yhdyntään.
Onko seksilelujen käyttö vaarallista?
Ei, jos niitä käyttää oikein – anaaliyhdynnässä on syytä välttää leluja, joissa ei ole pysäyttimiä. Pysäyttimet estävät työntämästä sauvaa niin syvälle, että sitä ei saa enää ulos. Jos näin kuitenkin käy, kannattaa siirtyä rauhallisesti wc-istuimelle ja yrittää ponnistaa lelu ulos.
Voiko niitä käyttää liikaa tai liian usein?
Ei, niin kauan kun ne eivät vie kaikkea aikaa tai estä tekemästä tärkeämpiä töitä. Jos limakalvot kuitenkin alkavat ärtyä, on paikallaan pitää tauko.
Millainen materiaali on sopivin?
Silikoni on ainoa materiaali, josta ei erity mitään aineita. RFSU:n lelut on valmistettu samanlaisesta silikonista mitä käytetään lääketeknisissä tuotteissa.
Miten seksilelut puhdistetaan?
Seksilelut on puhdistettava sekä ennen käyttöä että käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja saippualla. Varmista, että seksilelut tulevat täysin puhtaiksi. Kuivaa ne lopuksi nukkaamattomalla liinalla tai käsipyyhkeellä. Vältä veden joutumista virtaliittimeen tai laitteen ohjauspainikkeeseen.
Voivatko värinät olla liian heikkoja tai vahvoja?
Kyllä, se riippuu henkilön tuntoherkkyydestä sekä siitä kiihotetaanko aluetta, joka on tavallista herkempi tai täysin tunnoton. Kokeile, mikä tuntuu parhaalta.
Mikä liukuvoide on parasta mihinkin?Liukasteita on erityyppisiä: vesi-, öljy- ja silikonipohjaisia. Seksilelujen kanssa tulisi yleensä käyttää vesipohjaisia liukuvoiteita. Jos valitset silikonipohjaisen voiteen, sitä kannattaa kokeilla ensin pienelle alueelle. Öljypohjaisia liukasteita kuten hierontaöljyä, vauvaöljyä tai käsivoidetta ei tule käyttää seksilelujen kanssa, koska öljy ja myös muutamat silikonivalmisteet saattavat vahingoittaa tuotteen pintaa.
Onko hieromasauvan kanssa käytettävä liukuvoidetta?
Kyllä, se on suositeltavaa, jotta limakalvot eivät ärsyynny.
Voiko hierontaöljyä käyttää liukasteena?
Hierontaöljy on tarkoitettu kehon sensuelliin hierontaan eikä sillä ole tyypillisiä liukuvoiteen ominaisuuksia. Jos tarvitaan liukastetta, on syytä valita juuri tähän tarkoitukseen suunniteltu ja ominaisuuksiltaan sopiva tuote.
Minun ja kumppanini seksielämä on alkanut tuntua jotenkin tavanomaiselta. Se harmittaa ainakin minua. Olisin valmis kokeilemaan jotakin uutta, esimerkiksi seksileluja. Toisaalta se tuntuu vähän hassulta ja väkinäiseltä. Tiedän että sen ei tarvitse olla sitä, mutta kyllä minusta syntyy jotenkin enemmän suorituspaineita, jos sängyssä on leluja ja muita kiihottavia tavaroita. Seksistä pitäisi silloin tulla jotain taivaallisen ihanaa ja ennen kokematonta. Eli sitä odottaa varmasti liikaa. Haluaisinkin vinkkejä siitä, miten seksiä voisi piristää ilman että siitä tulee itsetarkoitus.
Kyllä leikeillä ja kokeiluilla saa seksiin uutta virettä, ilman että siihen pitäisi liittyä vaatimuksia ja esittämistä. Jos asiaan suhtautuu leikkimielellä ja kokeilee miten leluja voi käyttää kiihottamiseen, voi tuloksena olla todella hauskoja hetkiä. Alkuun voitte päästä maun mukaan vaikkapa eroottisilla elokuvilla tai pornovideoilla. Toisten katsominen voi herättää haluja ja toimia virikkeenä tai inspiraation lähteenä. Yksi tapa on suunnitella rakkauden ilta, johon liittyy hyvän ruoan ja juomien lisäksi sopivaa musiikkia, erotiikkaa, seksikkäät alusasut ja muuta tunnelmaa luovaa rekvisiittaa. Uudenlainen tapa voi myös tarkoittaa seksiä silloin kuin sitä vähiten odottaa. Myös roolien vaihtaminen voi piristää, voit olla aluksi täysin passiivinen osapuoli ja sitten se joka määrää tahdin. Antakaa mielikuvituksen ratkaista mitä voisitte tehdä, ja kokeilkaa sitten onko se mahdollista.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar